Skratta eller gråta?

04.05.2015 kl. 14:50

Mitt veckoslut blev ju inte riktigt som planerat, men bra blev det ändå! Det var värsta stormen här i Brisbane och södra Queensland och norra New South Wales. Massor regn och stark vind. 5 personer dog pga. översvämingar. Så planen att åka till Byron över veckoslutet tog slut där så till slut bestämde vi oss att avboka allting. Själv har jag varit där så så stor skillnad var det inte för mej. 
På lördagen vaknade jag då utan planer, för första gången på super länge. Riktigt skönt egentligen. Till slut blev mitt sista veckoslut i Brisbane ändå rikitgt bra, med god lunch med host familjen på lördagen, en rolig utgång med 7 andra tjejer och lite turistas på söndagen. 
Nu har jag då två dagar kvar här i Brisbane. Ledsamt är det ju att åka men som tur så kan jag träffa nästan alla som jag lärt känna någonstans i Europa. På torsdagen åker jag då buss till Sydney (17h!!!) och sedan är det bara veckoslutet kvar före jag tar flyget till Finland. 
Kan inte rikitgt fatta att jag påriktigt åker hem snart. Allting har till slut gått så fort och det känns som om det var just jag åkte iväg. Men ändå har det hänt så mycket att det är svårt att komma ihåg allting. Vet inte heller om jag ändrats så mycket eller kanske jag inte själv märker det. Min engelska har ju förstås blivit starkare. Jag har också blivit mycket mera självsäkrare och fått en lite bättre syn på livet och världen. Och hoppeligen har jag blivit mera chill med livet, det tror jag i alla fall. No worries som sagt! :) vet inte om det finns så mycket mera att säga, tror inte jag kommer skriva något mera hit under den tiden jag ännu är här, nästa inlägg får väl bli hemma i Finland. Med ett leende på läpparna kommer jag åka hem, men också med tårar bakom ögonen. Och ja, I will come back for sure! :) 


 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Laura, 19år, Ekenäs

"Living a dream"

Kategorier

Senaste kommentarer

20.12, 08:48Några dagar kvar av Natte
28.10, 11:234 veckor av Sofia