Typ snart

21.04.2015 kl. 11:02

Mitt veckoslut var riktigt bra! Åkte på lördagen till Surfer's Paradise med några andra flickor. Första gången jag var där faktiskt. Chillade på stranden halva dagen, kollade lite runt och på kvällen var det värsta showen på stranden med raketer och allt pga. att det var sista dagen på en festival. Riktigt tufft var det och en riktigt bra dag var det också. Men hade kanske inte det bästa sällskapet. 
På söndagen plockade jag upp två andra tjejer och sedan körde vi till Lone Pine Koala Sanctuary. Viktigaste var ju bilden med koalan i, men efter några om och men bestämde vi med Linda (tysk) att ta en bild med en orm också. Varför inte liksom. Matade kängurun, kollade lite runt (ingen stor park) och efter någon timme kom två andra flickor också. Vi bestämde sedan att köra till Indooropilly shopping center, ett av de största i Brisbane. Chillade där i någon timme och var också första gången i en H&M butik sedan jag kom till Australien. Kändes ju lite som hemma faktiskt. Annors så hände det inte så mycket. En riktigt bra dag det också och ett riktigt okej veckoslut! 
Det händer inte så mycket under mina andra dagar. Jobbar måndag till fredag 8.30-5. Efter det händer det inte så mycket. Ibland lagar jag middag, vissa dagar åker jag till närmaste shopping centret, men för det mesta är det bara chill. Riktigt skönt måste jag säga och jag trivs bra! Föräldrarna är sjukt trevliga och det känns som om jag varit här i mer än två veckor. 
Annat då? Det är mycket kyligare, speciellt på morgonen och på kvällarna. På dagarna är det runt 25 grader, ibland 30. Känns konstigt att säga att det känns kallt, men har blivit van med att det varit runt 30 grader de senaste månaderna. Har typ gått i shorts varje dag och idag hade jag på mej en långärmad. Vet inte när jag senaste skulle ha gjort det. Mycket intressant eller hur? 
Fattar inte heller att jag åker tillbaka till Finland snart. Riktigt just faktiskt. Vet inte om jag skall skratta eller gråta. Vet faktiskt inte riktigt vad jag känner. Vissa dagar gör bara tanken att må mej illa och vissa dagar känns det riktigt skönt att snart åka hem. Vissa dagar vet jag inte ens om jag vill bli fysioterapeut, utan jag skulle helst bara stanna här, bo på en strand och lära mej surfa ordentligt. Jag har ju mitt 2nd year Visa och jag har ju ännu kvar av mitt första. Menmen. Det är inte att jag inte skulle vilja åka hem, men det känns bara så konstigt. Super konstigt. Och lite ledsamt. Det finns så mycket jag ännu vill se och göra, men det kommer också vara svårt att säga hejdå till alla människor man lärt känna. Men nåja, har ju "ännu" tre veckor kvar, så skall försöka njuta så mycket jag kan. 
Vad är mina sista planer då? Åker troligtvis till Coolangatta på lördagen och sedan blir det utgång, typ min sista här i Brisbane. På söndagen skall jag kolla på en AFL match och veckoslutet där efter blir det Byron. Jag kommer åka buss tillbaka till Sydney, där jag spenderar mitt sista veckoslut. 17 timmar i en buss, får se hur det går haha. :) 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Laura, 19år, Ekenäs

"Living a dream"

Kategorier

Senaste kommentarer

20.12, 08:48Några dagar kvar av Natte
28.10, 11:234 veckor av Sofia