Noosa

24.03.2015 kl. 11:26

Åkte då förra fredagen till Noosa över veckoslutet. Noosa ligger i norra Sunshine Coast, ungefär 100km norr om Brisabane. Åkte dit med två andra flickor, Claire (U.S.A) och Anna (Norge). Claire hade för några veckor sedan frågat på Facebook om det finns någon som vill åka dit med henne, så bestämde mej för att åka (varför inte liksom). Och super kul var det! 
Vi körde dit, var framme i hostellet ungefär 6-7 tiden. Kvällen spenderades med middag, några drinkar och kortspel med två andra britter. Lyckad kväll! 

På lördagen hade vi bestämt att fara och rida, då vi läst att det är en av de bästa sakerna att göra i Noosa. Och det var det också. Jag har själv aldrig ridit själv. Har nog suttit på en häst men det var längelänge sen. Så lite nervös var jag ju. Men bra gick det och en rolig upplevelse var det. Efter det kollade vi lite på Sunshine Coast vyerna, körde via en Drive Thru Bottle Shop (!!!) och sedan tillbaka till hostellet. Kvällen började med lite kortspel och goon (superbilligt vin) i närmaste parken. Sedan blev det lite pizza vid hostellet och tillslut utgång med några andra som vi lärt känna. Lyckad och kul kväll även om det började störtregna då vi skulle hem. Blev också lite taxiåkandes hit och dit men roligt var det! 

På söndagen checkade vi ut och körde till Main Beach. Hade bra väder i någon timme före det började störtregna igen. Ett super lyckat och kul veckoslut med bra sällskap. Det är ju alltid lite sådär att åka någonstans med människor man aldrig träffat förut men det känns som om jag kännt dessa två längre än bara två dagar! Sjuktbra. :) 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Laura, 19år, Ekenäs

"Living a dream"

Kategorier

Senaste kommentarer

20.12, 08:48Några dagar kvar av Natte
28.10, 11:234 veckor av Sofia