8 veckor

16.03.2015 kl. 10:24

Mitt veckoslut var återigen riktigt bra! :) På fredagen jobbade jag sista gången extra och sedan blev det gym! På lördagen blev det åter igen gym och två tiden tog jag bussen och tåget in till centrum, South Bank för att vara mera exakt. Träffade där två andra AuPairs, en dansk och en fransk. Kollade filmen Focus på bio och sedan blev det några drinkar före jag tog tåget tillbaka. Enda minuset var att jag måste vänta på bussen i två timmar. Det sämsta med att inte bo inne i stan är att transporten inte är den bästa. 

På söndagen slöade jag på morgonen före jag drog iväg till stranden för att träffa några andra AuPairs som bor här nära. Det blev barbeque vid stranden och annors bara chill. Lagade sedan middag åt familjen på kvällen. Gött med pestokyckling! 

Vad händer denhär veckan då? Jobbar som vanligt måndag till onsdag. Har ledigt torsdag och fredag då jag istället jobbar extra nästa vecka då mamman är borta i en och en halv vecka. Skall på torsdagen antagligen träffa Jenny, en tysk som också jobbar som AuPair (suprisesuprise) här i Brisbane. Som det ser ut nu så blir det roadtrip till Byron Bay. Kul! På veckoslutet, fredag-söndag, åker jag till Noosa med två andra tjejer. Kommer bli riktigt bra har jag på känn! :) 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Laura, 19år, Ekenäs

"Living a dream"

Kategorier

Senaste kommentarer

20.12, 08:48Några dagar kvar av Natte
28.10, 11:234 veckor av Sofia