5 månader

05.03.2015 kl. 14:35

Dagarna rullar på här i Australien. Har nu varit här i 5 månader. Sjukt säger jag! Känns som en evighet sen jag kom, men samtidigt känns det som om det var just jag så hejdå till alla hemma i Finland. Speciellt när jag tänker på att det är ju typ just jag är hemma igen. Vet inte om jag skall skratta eller gråta. Eller ja, det är ju ännu ungefär två månader, men ändå. Kommer vara konstigt att åka tillbaka till det normala livet, fast jag tror inte det aldrig kommer vara normalt igen. 
Har de senaste dagarna jobbat som vanligt. Känns egentligen inte som ett jobb, då det är bara att leka med barnen. Har också jobbat lite extra under eftermiddagarna hos en annan familj. Kommer göra det ännu denhär och nästa vecka. Blev också typ medlem på ett gym här nära. Ett super gym säger jag bara. Det är 24/7, kostar bara $10 i veckan och det är sjukt fint och modernt. Skönt att träna igen! Vädret har annors varit mycket bra, förutom de första dagarna jag var här då det regnade och stormade. Runt 30 grader varje dag och sol. Sjukt skönt! Familjen har också en pool, så har det riktigt lyxigt. Annat då? Var till frissan här en dag och klippte det lite för kort. Har också planerat att laga min första tatuering, men är inte riktigt säker ännu. 

Var förra lördagen med familjen på en mindbodyspirit mässa. Inte riktigt min grej, men helt intressant nog. På kvällen tog jag sedan tåget tillbaka till centrum för att träffa ett gäng finländare som bor här. Alla var ju äldre en mej, ganska mycket också, men riktigt roligt var det ändå! Blev några drinkar på en mysig bar och sedan mat på Jamie Oliver's restaurang. Konstigt att tala finska då jag egentligen bara gjort det med min familj där hemma under de senaste fem månaderna. 

På söndagen åkte vi med familjen till Gold Coast. Då mamman och pappan åkte på en jetboat ride, kollade jag efter barnen i ungefär 2 timmar. Träffade också deras förra demipair, en flicka från Tyskland. Blev sedan mat på Ikea på hemvägen. Så gott! 


Idag har det varit runt 35 grader varmt. För varmt helt enkelt. Skulle heller inte tro att det är höst. Har bara svettats hela dagen, men som tur har finns det ju en pool här. Ser också massor framemot veckoslutet. Imorgon blir det drinking/game night med mamman och pappan och deras förra demipair och hennes kompis. Och på lördagen blir det Future Music Festival. 
Kommer bli sjukt bra har jag på känn. Hade egentligen inte planerat att fara, eller ja, hade nog tänkt på det men det var inte riktigt planen. Men köpte biljett här tidigare i veckan sådär lite spontant. Men tror nog det kommer vara värt det. Och på söndagen blir det väl lite turistas i Brisbane. Bra dagar på kommande alltså! :) 


 

 


 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Laura, 19år, Ekenäs

"Living a dream"

Kategorier

Senaste kommentarer

20.12, 08:48Några dagar kvar av Natte
28.10, 11:234 veckor av Sofia