Just så

20.02.2015 kl. 05:26

Har varit här hos familjen i snart en vecka och jag trivs riktigt bra. Det är ett ungt par, skulle gissa mellan 25 och 35, och de har två pojkar. Den äldre, Jaxon, är fyra (snart 5) och den yngsta, Jasper, är snart 2. De bor i norra Brisbane, i Redcliffe. Området verkar vara riktigt trevligt plus att det är omringat av hav och stränder, vilket jag gillar stort. 
Jag jobbar 20 timmar i veckan och 16 av dem går åt till att leka och ta hand om barnen. Fyra timmar per dag fyra gånger i veckan plus fyra timmar lite städning. Jag har ett eget rum, eller mera egentligen en egen våning, med badrum och ett litet kök. Och jag har egen tv med netflix!!!

Jag kommer stanna här åtminstone ändå till 3. april, kanske några veckor längre. Har ingen aning vad som kommer hända sen, då allt är lite råddigt just nu... Jag hade sommarjobb och allt fixat men fick för några dagar sen veta att jag inte ändå får det så får nu se hur allt blir. Jag kanske kommer hem tidigare elle sen kommer jag hem senare eller sen kommer jag när jag hade planerat. Vem vet? 

Annat då? Vädret är ururselt för tillfället. Det är två cykloner här i Australien, den ena lite starkare än den andra. Det ösregnar och kommer väl göra det i en vecka framåt... Varje hus jag varit till har taken läckt, mer eller mindre. Varmt är det ju men annors lite tråkigt då man inte kan göra så mycket. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Laura, 19år, Ekenäs

"Living a dream"

Kategorier

Senaste kommentarer

20.12, 08:48Några dagar kvar av Natte
28.10, 11:234 veckor av Sofia