14.2

14.02.2015 kl. 03:30

Min tid här på Mount Tambourine börjar ta slut. På måndagen åker jag på nya äventyr, denhär gången till Brisbane för att jobba som DemiPair (typ som AuPair) ända till April. Det är alltid lite svårt att lämna ett ställe, speciellt människorna man lärt känna.
Vad har jag då gjort de senaste dagarna? Har jobbat som vanligt med lite allt möjligt vilket är bra med det här stället. Jag har fått mitt 2nd year Visa gjort så nu har jag möjligheten att göra ett till år här i Australien när som helst före jag fyller 31. Annat då? Det finns som sagt inte så mycket att göra här så resten av tiden har vi chillat, kollat på film, festat lite och bara tagit det lungt. En dag var vi till en markand och igår gick vi till en lokal bar. Ashley, amerikanska flickan, åkte på torsdagen och för ungefär två veckor sedan kom hit en irländsk kille (förstår typ inte vad  han säger på grund av accenten) och på torsdagen kom hit två brittiska flickor. 
Har ungefär tre månader kvar här i Australien före jag åker tillbaka till Finland. Tre månader är ju en lång tid men ändå känns det som om det är riktigt just. Konstigt. Har annors inte så mycket annat att säga än att happy valentine's day alla! :)

Australia Day!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Laura, 19år, Ekenäs

"Living a dream"

Kategorier

Senaste kommentarer

20.12, 08:48Några dagar kvar av Natte
28.10, 11:234 veckor av Sofia