Wwoofing

23.01.2015 kl. 03:43

Har nästan varit en vecka här på min nya "arbetsplats". En riktigt trevlig plats. Stället heter alltså Mount Tamborine och ligger ungefär en och en halv timme från Brisbane söderut och en timme från Gold Cost. 
Jobbar här som en wwoofer, så istället för pengar får jag boende och mat men jag har också möjlighet till jobb med lön. Min plan är att jag skall vara här i tre veckor så att jag får mitt 2nd year Visa gjort. Här jobbar också fyra andra wwoofers, tre killar och en flicka. En från tyskland, en från holland, en från usa och en från canada. Vi har ett eget hus vi får bo i så riktigt roligt är det! Jobbar själv åtta timmar per dag fem gånger i veckan. Mest trädgårdsjobb, så riktigt skönt att få vara ute. Vädret är kanske inte det bästa just nu. Jag och holländaren har ledig dag idag men det ösregnar så finns inte så mycket att göra egentligen. Blir väl någon film och annors bara chill. Helt skönt nog. Något som är tufft är att man kan se Surfers paradise och havet från vårt hus! :) 

Vad händer efter det här då? Som sagt så ändras mina planer ganska snabbt. Min nyaste plan är att efter att jag varit här i tre veckor skall jag söka jobb antingen någonstans nära Brisbane eller någonstans i Victoria. Tänkte jobba i sådär 4-6 veckor och sedan resa uppför östkusten från Melbourne ända upp till Cairns, antingen med buss eller med kimppakyyti. :)

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Laura, 19år, Ekenäs

"Living a dream"

Kategorier

Senaste kommentarer

20.12, 08:48Några dagar kvar av Natte
28.10, 11:234 veckor av Sofia