Några dagar i Cairns

18.01.2015 kl. 01:13

Jag är tillbaka i Australien. Flög alltså förra onsdagen från Auckland till Cairns. Min plan var ju att jag skulle hitta jobb här någonstans i närheten och sedan resa nedför östkusten sådär normalt. Men mina planer verkar inte hålla så länge haha. Men spenderade i alla fall tre nätter i Cairns. Inte kanske den bästa tiden att vara där, då det är regnperiod, men en riktigt trevlig stad verkar det vara fast jag inte såg så mycket egentligen. Hade massor som jag måste fixa och få gjort, så spenderade mina två hela dagar till det. Fick mitt Tax File Number äntligen fixat (sådär efter två månader...). Fick mina kläder tvättade, två paket skickade till Finland och köpte äntligen ett minneskort till min telefon så att jag kan ta bilder med den också. Annat då? Har laddat upp bilder från vår semester, skrivit lite blogginlägg och försökt få mina glasögon fixade. Har också äntligen köpte en mapp så att jag fått mina papper i lite bättre ordning. Och sen har jag fått lite annat smått gjort. Är faktiskt ganska stolt över mej själv :) På torsdagen blev det också några drinkar med mina roomates i baren bredvid hostellet. En riktigt chill kväll! 

Skulle gärna ha stannat i Cairns lite längre, för nu hann jag inte se ens the Great Barrier Reef  måste. Men åker troligtvis tillbaka dit lite senare då jag fått lite mera pengar ihopfixat. Pengar finns. Inte. 

Just nu är jag i Brisabane. Flög hit igår. Har typ flugit åtta gånger på de senaste två veckorna. Sjukt. Är här tills imorgon måndag, då jag tar tåget till nästa arbetsplats. Det är någon slags resort ungefär 50 minuter utanför Brisabane och en halv timme från Gold Cost. Jobbar igen som en wwoofer, alltså jobbar för boendet och maten men har också möjlighet till lön. Vet inte hur länge jag kommer stanna där, åtminstone i tre veckor om allt går bra. Då får jag i alla fall mitt 2nd year Visa färdigt! Planerna efter det är lite oklara. Vill åtminstone resa ner eller uppför östkusten och kanske åka ett vara till Melbourne då alla säger att det är typ bästa staden. Men mina planer kan ändras ganska snabbt haha. Och på måndagen har jag redan varit hälften av tiden här i Australien om jag då flyger hem i maj som planerat. Men som sagt, så kan planerna ännu ändras

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Laura, 19år, Ekenäs

"Living a dream"

Kategorier

Senaste kommentarer

20.12, 08:48Några dagar kvar av Natte
28.10, 11:234 veckor av Sofia