Några dagar kvar

19.12.2014 kl. 02:07
Veckan börjar lida mut sitt slut. Sjukt hur dagarna går. Som sagt så har vi varit ensamma här på farmen den här veckan. På lördagen for vi ut på kvällen. Söndagen körde vi som sagt till Kiama och stranden. På måndagen måste vi köra två gånger och hämta mat åt grisarna då det fanns så mycket. Lite smått jobbigt men till slut gick det ganska snabbt då vi ändå är tre. På eftermiddagen blev det lite shopping i Mittagong med Marine (franska flickan). Kul! 
Tisdagen blev en jobbdag. Vi hade fått uppgiften att ta fast 7 små grisar och föra dem till slakteriet. Inte det lättaste jobbet, men med lite hjälp så fixade vi det. 
Onsdagen körde jag och Marine till Wollongong för lite mera shopping. Älskar roadtrips! Vi lyckades tappa bort oss lite och då vi skulle åka hem hittade vi inte parkeringsplatsen där bilen var. Men som sagt så är australienare jätte trevliga och till slut hittade vi den. Haha. Bra dag! 
Igår skulle vi åka och kolla på Belmore Falls men bilen slutade fungera... Men vi bestämde ändå med Marine att vi skulle åka, så vi tog den äldre bilen. Efter att vi sett vattenfallet, blev det en liten roadtrip till Kangaroo Valley och staden Nowra. Bra väder och kul hade vi än en gång! 
Annors har vi bara chillat. Jobbat lite. Lekt med valparna. Bara njutit. Idag blir det troligtvis en drink eller två på kvällen och snart far jag och Valentin (franska killen) till gymmet. Har inte varit på gym på nästan 3 månader så kommer bli sjukt skönt! Och imorgon kommer ju familjen hem. Inte många dagar kvar nu! :) 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
5 days... :-D
Natte20.12.14 kl. 08:48

Laura, 19år, Ekenäs

"Living a dream"

Kategorier

Senaste kommentarer

20.12, 08:48Några dagar kvar av Natte
28.10, 11:234 veckor av Sofia