14.12

14.12.2014 kl. 10:41
Det har regnat nu i två veckor. Varje dag. Åskat och stormat har det också. Ibland har solen tittat fram och under vissa dagar har det varit varmt. Men annors har vädret varit bara dåligt. Urk. Hoppeligen blir nästa vecka bättre. Idag är vädret åtminstone bra! 
Annat då? Fick först sällskap av en österrikisk kille, sedan av en fransk kille och förra måndagen  av en fransk flicka. Bara kul! Vi har chillat, jobbat, bowlat, varit några kvällarna till en pub/bar och ätit flera goda middagar. Jag var också en kväll och köra runt med pappan i deras minibil. Vi såg wombats, en wallabi och några bambin haha. Familjen åkte igår på en veckas semester, så vi kommer bo ensamma på deras farm, så det kommer bli riktigt roligt och skönt. Vi har en (två) bil som vi kan använda, så några roadtrips blir det antagligen. Och annat skoj hittar vi förstås på. :) Vi skulle idag fara och kolla på ett vattenfall, men till slut hamnade vi i Kiama, en stad vid kusten. Riktigt roligt och jag såg havet igen efter nästan två månader! Roadtrips med bra sällskap och hög musik är de bästa. Lovelife. 

Det är bara ett några par antal dagar innan jag åker vidare. Min engelska har blivit mycket bättre och jag har också blivit mycket självsäkrare med den. Jag förstår ganska bra den australiensiska accenten. Har blivit mycket nära med familjen och kommer nog vara ganska svårt att åka iväg. Speciellt mycket kommer jag sakna barnen. Ljuvlig familj, ljuvliga människor och en ljuvlig plats helt enkelt. 
Då jag åkte iväg var jag mest orolig för min engelska. Min engelska har aldrig varit dålig men den har heller aldrig varit sjukt bra. Jag har klarat mej. Så jag var lite orolig hur jag kommer klara mej men jag har klarat mej galant. Har träffat flera människor som inte typ kan någon engelska. So no worries som de säger här. 
Jag åker alltså till Sydney på juldagen. Jul och nyår där och efter det åker vi med Nathalie till Nya Zeeland. Vi är där nästan två veckor och den 14 flyger jag till Cairns. Planerna är lite oklara efter det men ett jobb måste jag hitta, om jag vill stanna kvar här. Stay tuned.
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Laura, 19år, Ekenäs

"Living a dream"

Kategorier

Senaste kommentarer

20.12, 08:48Några dagar kvar av Natte
28.10, 11:234 veckor av Sofia