Bara bra

02.12.2014 kl. 02:53

Det har gått två månader här i Australien och allt är bara bra! Mina senaste veckor och dagar har jag jobbat som vanligt, men också hjälpt till att måla ett garage och bygga ett nytt staket åt grisarna. Har också hunnit med massa annat. Har roadtrippat till staden Wollongong, en stad som ligger ungefär 70km från var jag bor just nu. Skulle se om jag hittade någo bra klädbutiker, men allt slutade med att jag tappade typ bort mej. Staden var lite större än jag trott. Men hittade tillbaka tillslut hehe. Har också varit och kollat på en school play i pojkarnas skola. 12-åriga pojkar som spelade Oliver Twist. Riktigt bra var det! 
Hade en mycket bra fredag för två veckor sedan då jag fick chansen att fara och se på horse races. Alla klär upp sig, med hattar och allt. En mycket lyckad dag som slutade med en liten fest hos en av familjens vänner. Har också träffat en fransk flicka som också är en wwoofer. Har fått sällskap av en österrikisk kille och imorgon kommer en fransk kille hit. Kul! Har också varit på flera middagar, jobbat lite extra (extra cash!), barnvaktat, simmat i en creek under en mycket varm söndag, testat familjens nya flying fox (?), druckit flera goda milkshakes och flera glas vin. Har träffat massor med nya människor, både australienare och från andra länder. Vädret har varit mycket varmt vissa dagar och vissa dagar har det regnat och varit under 20 grader. Brr. Igår stormade det. Ösregn och åska. Har också lyckats slå min tå två gånger, vilket resulterat i en blå och svullen tå. Mycket intressant eller hur? 

Vad mera? Saknar ju förstås alla där hemma. Skyr, Reissumies och ett fungerande snabbt nät saknar jag också, men annors är allt nog bra. Har flera gånger under resan haft dagar och stunder då livet bara känns så sjukt bra. Älskar den känslan! Men ännu bättre är väl känslan då allt redan känns sjukt bra men du vet att du har ännu bättre dagar framför dej! Ojojoj. Längtar ju såklart till 25 december, då jag inte bara fortsätter min resa och åker tillbaka till kära Sydney, utan då får jag också träffa kära Nathalie som jag inte sett på 4 månader! Kommer bli prima! Och sommaren är ju här. Och julen förstås, med min chokokalender som bara kostade $1! (Inget slår ju ändå Fazers eller kinders). Livet känns nog riktigt bra just nu!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Laura, 19år, Ekenäs

"Living a dream"

Kategorier

Senaste kommentarer

20.12, 08:48Några dagar kvar av Natte
28.10, 11:234 veckor av Sofia