Jag lever!

12.10.2014 kl. 10:56

Hej pa er! Jag lever! Imorgon ar det exakt tva veckor sedan flyget lyfte fran Helsingfors. Kanns mycket langre an sa. Men allt ar bra har "Down Under". Varfor jag inte bloggat tidigare ar for att det gar sa trogt med padden. Men skall forsoka uppdatera sa ofta som mojligt.

Jag flog via Amsterdam, Kuala Lumpur och Jakarta. Flygresan tog ca 32 timmar och framme i Sydney var jag pa onsdag morgon. Somnade direkt da jag kommit till hostellet vilket inte var det smartaste. Inte sa kul med jet lag.

Har nu varit i Australien och Sydney i nastan tva veckor och jag alskar det. Alla ar sa trevliga och glada och hostellet jag bott pa ar mycket bra. Plus att jag haft och har bra roommates. Sa klagar gor jag verkligen inte! Lite ensamt kanns det ju ibland fast man hela tiden ar bland manniskor.

Vad har jag da sysslat med? De forsta dagarna gick till jet lagen. Kollade runt lite. Forsokte forsta att jag verkligen ar i Autralien och Sydney. Fattar inte det riktigt annu heller. Turistade en dag med en fransk flicka som jag traffade pa flygfaltet i Jakarta. Kollade in Bondi Beach och centrum. Annat da? Har varit till Opera huset, Harbour Bridge, Darling Harbour och andra platser har nara. Turistat. Hostellet ar mitt i centrum sa allting ar nara. Har ocksa fixat australiensiskt sim kort, bank kort, medi care kort och annat som man behover. Har traffat massor med nya manniskor och ocksa fatt nya vanner. Har varit ute och festat nagra dagar. Sjukt bra kvallar! Varit pa barbeque. Solat och simmat pa Bondi och ocksa kollat in andra strander. Chillat. Njutit. Planerat. Det ar sa sjukt hur trevliga alla ar. Alla fragor alltid hur det ar och helt okanda personer kommer fram och talar med en nar man ar i butiken. Men dyrt ar det. I alla fall har i Sydney. Men det far man leva med.

Sa vad hander nu da? Aker imorgon pa 5 dagars surf camp tva timmar soder fran Sydeny. Kommer tillbaka till Sydney pa fredagen och pa lordagen aker jag till en familj som en wwoofer. Istallet for att jobba for pengar sa jobbar jag for boende och maten. Om allt gar bra ar jag dar anda fram till julen och sen blir det jul och nyarsfirande med Nathalie i Sydney. Och efter det Nya Zeeland. Sa att sant. Ingen bild den har gangen men skall satta upp sa mycket som mojligt pa facebook. Ha det bra!

Cheers, Laura

 

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Laura, 19år, Ekenäs

"Living a dream"

Kategorier

Senaste kommentarer

20.12, 08:48Några dagar kvar av Natte
28.10, 11:234 veckor av Sofia