6.5

06.05.2014 kl. 21:27

Hej, vad hände här? Har varken haft tid eller ork att blogga, men ska försöka förbättra detta. Vad har jag då gjort under de senaste dagarna? De flesta dagar har gått åt till träning, jobb och chill. Har spenderat tid med min syster och kört henne ett varv till Helsingfors. Igår snöade det och annars har vädret varit skit. Det har haglat och regnat. Vappen firades i Österby och måste väl säga att allting inte gick som det skulle... Men jag tror jag lärt mej min läxa!

Det är ENDAST 25 dagar till studenten och mycket skall ännu göras. Inträdesproven börjar också närma sig, har det första 19 maj. Fick äntligen boken som skall läsas till fysion, så har ungefär en månad på mej nu då. Vill verkligen komma in! 

Annat då? Borde börja veta vad jag vill göra under mellanåret, men vet faktiskt inte så mycket mer än för en månad sen. AuPair? Jobba? Resa? Ingen aning ännu. Stress. Seglingssäsongen har också börjat. så det blir väl att dra seglingsträningar en gång i veckan också. Mycket att göra, men inte så mycket tid. Men jag tror jag fixar det. Ha det bra! 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

Laura, 19år, Ekenäs

"Living a dream"

Kategorier

Senaste kommentarer

20.12, 08:48Några dagar kvar av Natte
28.10, 11:234 veckor av Sofia