Torsdag

03.04.2014 kl. 16:32

Hejssan. Igår beställde jag hem lite studentklänningar, blev säkert över 20 allt som allt, från fyra olika sidor. Hittade ingen som jag genast fastnade för, men tror nog att någon är den rätta. Blev mest ljusröda och vita, men klickade hem också några ljusblåa. Får se vilken det blir! 

Annat då? Har tränat och mest chillat, varit för slö för att göra något helt enkelt. Men som tur fick jag just veta att jag börjar jobba nästa onsdag, vilket betyder lite omväxling i mina dagar och PENGAR! Fick också veta att psykologiskrivningen gått bättre än jag trott, så nu är det bara att vänta på de riktiga resultaten. Enheltokejdagändå. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Laura, 19år, Ekenäs

"Living a dream"

Kategorier

Senaste kommentarer

20.12, 08:48Några dagar kvar av Natte
28.10, 11:234 veckor av Sofia