Everything happens for a reason

01.04.2014 kl. 13:07

HejPåEr. Laura heter jag, 18år gammal och hemma från den lilla staden Ekenäs, där alla känner alla. Om två månader får jag studentmössan på huvudet och efter det börjar väl livet på riktigt. Eller? Så känns det i alla fall inte för mej, då jag inte ännu riktigt vet vad jag vill. Annat då? Mina dagar just nu går åt till träning, vänner, slöande, framtidsplanering och hoppeligen jobb efter nästa vecka. På veckosluten brukar det vara fest och utgång som gäller eller sen händer det något annat kul. Mina största mål just nu är att få min drömkropp till sommaren, få en studieplats och veta vad jag vill göra med mitt liv. Försöker se på saker från den ljusa sidan och ta dagen som den kommer, men det lyckas ju inte heller alltid. Så om du vill, får du gärna följa med mej och mitt liv här på bloggen! 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Laura, 19år, Ekenäs

"Living a dream"

Kategorier

Senaste kommentarer

20.12, 08:48Några dagar kvar av Natte
28.10, 11:234 veckor av Sofia