Jag vill inte

Har väckning 5.30 imorgon... Jobb. Orkar inte.

Laura Takala
07.05.2014 kl. 22:11

6.5

Hej, vad hände här? Har varken haft tid eller ork att blogga, men ska försöka förbättra detta. Vad har jag då gjort under de senaste dagarna? De flesta dagar har gått åt till träning, jobb och chill. Har spenderat tid med min syster och kört henne ett varv till Helsingfors. Igår snöade det och annars har vädret varit skit. Det har haglat och regnat. Vappen firades i Österby och måste väl säga att allting inte gick som det skulle... Men jag tror jag lärt mej min läxa!

Det är ENDAST 25 dagar till studenten och mycket skall ännu göras. Inträdesproven börjar också närma sig, har det första 19 maj. Fick äntligen boken som skall läsas till fysion, så har ungefär en månad på mej nu då. Vill verkligen komma in! 

Annat då? Borde börja veta vad jag vill göra under mellanåret, men vet faktiskt inte så mycket mer än för en månad sen. AuPair? Jobba? Resa? Ingen aning ännu. Stress. Seglingssäsongen har också börjat. så det blir väl att dra seglingsträningar en gång i veckan också. Mycket att göra, men inte så mycket tid. Men jag tror jag fixar det. Ha det bra! 

Laura Takala
06.05.2014 kl. 21:27

Trött

Hej. Har varit hela veckoslutet i Lojo på seglingstränarutbildning. Riktigt kul och omväxlande. Bra väder har det också varit, så lite färg har man också fått. 

Idag började jag dagen med gym och har också börjat läsa på inträdesproven. Bra så! Kom för en timme sen hem från jobbet. En riktigt skön dag! :)

 

 

Laura Takala
28.04.2014 kl. 19:55

Orka

Skall snart på gym med fina Nathalie. Ha en bra dag! 

Laura Takala
23.04.2014 kl. 09:46

Måndag

Mina senaste dagar har faktiskt varit helt okej. Det är typ sommar ute. Lördagen var riktigt najs. Har ätit min första lösglass för i år. Gymmat. Solat. Slöat. Jobbat. Köpt min studentklänning troligtvis. Inte så mycket annat egentligen. 

Laura Takala
21.04.2014 kl. 22:12

Be who you want to be, not what others want to see

Vet inte vad jag skall skriva om. Har tränat och jobbat idag. Det är påsk, Har jobb på lördagen. Blir väl utgång på lördagen också. Annat då? Min syster kommer hem så skall väl spendera lite kvalitetstid med henne. Borde också hitta en studentklänning av alla de 20 som jag beställt. Borde hitta skor också. Kanske börja läsa lite på inträdesprov. Städa mitt rum, Sälja saker o. få lite pengar. Så att sånt. Ett mycket onödigt inlägg. 

 

Laura Takala
17.04.2014 kl. 20:34

Fitspo

Laura Takala
16.04.2014 kl. 12:47

15/4/14

Det är tisdag. Har varit på jobb. Har varken hunnit eller orkat göra så mycket annat. Har huvudvärk. Är hungrig. Är trött. Skall kolla på några avsnitt av Modern Family. Vill att det är veckoslut. Behöver pengar. Tack.

 

Laura Takala
15.04.2014 kl. 20:37

FredagLördagSöndag

På fredagen hade jag jobb från halv sju till ett. Efter det blev det lunch med pappa och sen gick jag runt i stan i typ två timmar. Fick flera saker gjorda, men det verkar vara omöjligt att hitta ett festligt linne i någon annan färg än svart eller vitt i Ekenäs. Hmph. 

På lördagen blev det träning på morgonen med Natte. Skrev lite inbjudningskort på dagen och på kvällen blev det förfest hos Matilda och efter det Fé. En riktigt bra kväll var det! Igår var jag på en seglingsgrej och på kvällen blev det en lång länk med hunden. 

Så mycket annat har jag inte att berätta. Har redan varit och tränat idag så tror det blir en lugn måndag för mej. Hadebra! 

 

Laura Takala
14.04.2014 kl. 12:46

Quotes

"People will stare. Make it worth their while" 

"Sometimes the smallest step in the right direction ends up being the biggest step of your life. Tip toe if you must, but take the step."

"Always look at the bright side of life."

"When your past calls, don´t answer."

"If you keep running back to the person you need to walk away from, you´ll never create space for better things to arrive."

"People cry, not because they´re weak. It´s because they´ve been strong for too long."

"Everything happens for a reason. But sometimes the reason is that you´re stupid and make bad decisions."

"People make mistakes. Nobody´s perfect."

"You never know how strong you are until being strong is the only choice you have."

"The less you give a damn the happier you will be."

Laura Takala
10.04.2014 kl. 16:29

Onsdag

Hade min första arbetstur på Rautia idag. Mycket att lära sig och mycket som man måste hålla koll på. Men tror det blir riktigt bra! Imorgon och på fredagen jobbar jag med Sara, så blir säkert helt kul. :)

Far senare idag på ett pass bodyattack och magerumpa. Nu skall det tränas hårt, för det är "bara" 52 dagar kvar till studentdimissionen. Intemångadagarkvar.

Laura Takala
09.04.2014 kl. 16:18

Kärlek

Laura Takala
08.04.2014 kl. 18:45

Loading...

Laura Takala
07.04.2014 kl. 22:44

Good days

Chillade hos Sabina på fredagen. På lördagen åkte vi med henne och Natte på cruis till Åbo. Stannade i Salo i några timmar. Gick i butiker och åt god kinamat. Körde vidare till Åbo, där vi lämnade Sabina. Cruisade hem sen med Natte. Riktigt kul hade vi! :) Hade inte så mycket planer för kvällen, men tillslut drog Carro med mej till Tenala på en liten hemmafest. En helt okej kväll blev det ju ändå! 

Idag har jag dragit inneträning för små seglare, varit på möte och tränat. Har faktiskt inte hunnit göra så mycket annat. Ett riktigt bra veckoslut! 

 

Laura Takala
06.04.2014 kl. 22:01

040414

Min dag har bestått av cirkelträning, lite fotografering, god lunch med pappa och bokläsning. Skall snart dra mej till Sabina. Hoppas ni haft en bra dag för det har jag! :)

Laura Takala
04.04.2014 kl. 18:15

Laura, 19år, Ekenäs

"Living a dream"

Kategorier

Senaste kommentarer

20.12, 08:48Några dagar kvar av Natte
28.10, 11:234 veckor av Sofia