6.5

Hej, vad hände här? Har varken haft tid eller ork att blogga, men ska försöka förbättra detta. Vad har jag då gjort under de senaste dagarna? De flesta dagar har gått åt till träning, jobb och chill. Har spenderat tid med min syster och kört henne ett varv till Helsingfors. Igår snöade det och annars har vädret varit skit. Det har haglat och regnat. Vappen firades i Österby och måste väl säga att allting inte gick som det skulle... Men jag tror jag lärt mej min läxa!

Det är ENDAST 25 dagar till studenten och mycket skall ännu göras. Inträdesproven börjar också närma sig, har det första 19 maj. Fick äntligen boken som skall läsas till fysion, så har ungefär en månad på mej nu då. Vill verkligen komma in! 

Annat då? Borde börja veta vad jag vill göra under mellanåret, men vet faktiskt inte så mycket mer än för en månad sen. AuPair? Jobba? Resa? Ingen aning ännu. Stress. Seglingssäsongen har också börjat. så det blir väl att dra seglingsträningar en gång i veckan också. Mycket att göra, men inte så mycket tid. Men jag tror jag fixar det. Ha det bra! 

Laura Takala
06.05.2014 kl. 21:27

Orka

Skall snart på gym med fina Nathalie. Ha en bra dag! 

Laura Takala
23.04.2014 kl. 09:46

Be who you want to be, not what others want to see

Vet inte vad jag skall skriva om. Har tränat och jobbat idag. Det är påsk, Har jobb på lördagen. Blir väl utgång på lördagen också. Annat då? Min syster kommer hem så skall väl spendera lite kvalitetstid med henne. Borde också hitta en studentklänning av alla de 20 som jag beställt. Borde hitta skor också. Kanske börja läsa lite på inträdesprov. Städa mitt rum, Sälja saker o. få lite pengar. Så att sånt. Ett mycket onödigt inlägg. 

 

Laura Takala
17.04.2014 kl. 20:34

FredagLördagSöndag

På fredagen hade jag jobb från halv sju till ett. Efter det blev det lunch med pappa och sen gick jag runt i stan i typ två timmar. Fick flera saker gjorda, men det verkar vara omöjligt att hitta ett festligt linne i någon annan färg än svart eller vitt i Ekenäs. Hmph. 

På lördagen blev det träning på morgonen med Natte. Skrev lite inbjudningskort på dagen och på kvällen blev det förfest hos Matilda och efter det Fé. En riktigt bra kväll var det! Igår var jag på en seglingsgrej och på kvällen blev det en lång länk med hunden. 

Så mycket annat har jag inte att berätta. Har redan varit och tränat idag så tror det blir en lugn måndag för mej. Hadebra! 

 

Laura Takala
14.04.2014 kl. 12:46

Minnen

Laura Takala
01.04.2014 kl. 20:13

Laura, 19år, Ekenäs

"Living a dream"

Kategorier

Senaste kommentarer

20.12, 08:48Några dagar kvar av Natte
28.10, 11:234 veckor av Sofia